Mässor / Evenemang 2023

Under 2023 kommer vi att befinna oss på följande mässor / Evenemang - kom och säg Hej!
  • 7-10 April Custom Motor Show - Elmia, Jönköping
77.864 motorintresserade väntas komma till Elmia under påsken 2023 Bilsport Performance & Custom Motor Show är en mässa för hela familjen där det inte bara visas bilar och motorcyklar utan också bjuder på underhållning, tävlingar och spektakulära utomhusshower. I de fyra hallarna finns 300 olika företag och klubbar samt ett stort antal intressanta utställningsfordon att se. Har ni möjlighet att välja dag så rekommenderar vi Påskdagen eller Annandag Påsk då det inte är så trångt i gångarna. Men kanske viktigast av allt - kom & snacka motorsport med oss! 
Du säkrar din biljett till Custom Motor Show HÄR! 
 
  • 29 Juni Midnattssolsrallyt i Östergötland
KAK Midnattssolsrallyt är Sveriges, och ett av Europas största rally för historiska tävlingsbilar och har genomförts sedan 2006. Tävlingen kördes i sin ursprungliga tappning mellan 1950 och 1964.
KAK Midnattssolsrallyt erbjuder deltagare, publik och partners en unik upplevelse av klassiska rallybilar på fina rallyvägar under säkra förhållanden. Helhetsupplevelsen med trevlig samvaro, nostalgisk motorsportkultur och tävlingsmomentet har skapat ett genuint och uppskattat evenemang. Du kommer kunna ta del av vårat senaste utbud, samt träffa den allra största som aktivt stor i våran monter och signerar sin nya bok - Stig Blomqvist! 
Hoppas vi ses i Juni?
 
  • 28 September - 1 Oktober Bokmässan - Svenska Mässan, Göteborg
Välkommen på bokfest på Svenska Mässan i Göteborg! Kom och upplev alla seminarier, scen - och montersamtal samt den stora utställningen med monter och boksingeringar. Sist men absolut inte minst - möt ditt favorit förlag Aros Sport Media AB! 
Säkra din biljett redan nu till Bokmässan HÄR!
Motorsportsalongen 25 November!
25 november kl 10-17 hålls Sveriges enda nischade mässa inom motorsport. Evenemanget kommer att hållas på Nöjesfabriken i Karlstad och fabrikens 9 000 m2 kommer erbjuda besökarna en spännande upplevelse av tävlingsfordon, utställare, musik, tillbehör, tävlingar, motorsportsprofiler, racingteam och föreläsningar. 

 vi fyller Nöjesfabriken med tävlingsfordon, mässa, musik, reservdelar, tillbehör, tävlingar, motorsportsprofiler, racingteam och föreläsningar.

Oavsett om du är nybörjare, proffs, amatör, entusiast eller bara nyfiken på motorsport så finns här något för dig. Fri entré för besökare.

Hoppas vi ses!